Ontstoppingsdienst Rioteck

  Eén telefoontje  volstaat

  Snel ter plaatse

  Correcte afspraken

  Professionele aanpak

  Werkgebied gans Limburg

  Vakkundig en proper opgelost 

  24/24 - service

  Voor een goede afloop...

Kiest u voor Ontstoppingsdienst Rioteck, dan kiest u voor vakmanschap.
Samen met onze know - how en onze professionele machines bieden wij een oplossing voor al uw verstoppingsproblemen.
Ontstoppingsdienst Rioteck zorgt voor een goede afloop...

rioteck ontstoppingsdienst ook s'avonds

Ontstoppingsdienst Limburg

Zit u met een verstopping? Dan kan u rekenen op de jarenlange ervaring en expertise van Ontstoppingsdienst Rioteck. Ons team in Hasselt zorgt voor een snelle en probleemloze ontstopping. Aarzel niet om contact op te nemen als de afvoer van uw gootsteen, bad, douche of toilet verstopt zit. Ontstoppingsdienst Rioteck is dé referentie voor ontstopping van uw afvoer, leidingen of riolering in Limburg.

camera detectie ivm ontstopping van riolering

Vaste prijzen, duidelijke afspraken!

Ontstoppen heeft voor ons team van Ontstoppingsdienst Rioteck al lang geen geheimen meer. Onze garantie is dan ook eenvoudig: geen oplossing, geen kosten. Als wij uw verstopping niet kunnen verhelpen, dan hoeft u niets te betalen. Daarnaast werkt Ontstoppingsdienst Rioteck met vaste prijzen. De prijs van uw ontstopping wordt op voorhand vastgelegd, zonder dat u met onverwachte kosten geconfronteerd wordt.

slide e

Camera Inspectie Limburg

Bij een ernstige verstopping bepalen we door middel van camera inspectie de exacte oorzaak. Via een rioolinspectie of leidinginspectie met een rioolcamera brengen we heel uw rioleringsnetwerk in kaart, waarna we eenvoudig kunnen zien waar de problemen zitten. Voor een camera inspectie in Limburg staan wij tot uw dienst. Ontstoppingsdienst Rioteck!

herstelling

Rioleringswerken in Limburg

U kan ook bij ons terecht voor verschillende rioleringswerken in Limburg: herstel, of reparatie van een bestaande riolering, maar ook de aanleg van een nieuwe afloop.

put

Aflopen Ontkalken in Limburg

Kalk in uw leidingen kan zich snel ophopen tot een zware verstopping. Laat daarom uw leidingen tijdig ontkalken door ons team!
Ontstoppingsdienst Rioteck tot uw dienst voor een professionele ontkalking van uw leidingen in Limburg.

Ontstoppingsdienst Rioteck de Limburgse ontstoppingsdienst voor de provincie Limburg. Uw specialist in ontstoppingen is 24/24 7/7 te vinden in de regio’s rond Hasselt, Genk, Tongeren, … kortweg... geheel Limburg en vlaams-brabant.

inspectie camera

ONTSTOPPINGSDIENST RIOTECK IN UW BUURT

Bent u op zoek naar een ontstoppingsdienst voor de provincie Limburg dan bent u bij Ontstoppingsdienst Rioteck aan het juiste adres.

Wij zijn van Limburg (Hasselt) en werken enkel in de provincie Limburg en Vlaams-Brabant. Ons team van Ontstoppingsdienst Rioteck treft u in de hele provincie.
Wij zijn dagelijks onderweg met ontstoppingen in Hasselt, maar net zo goed rond Genk of Tongeren of in de rest van Limburg.

U kan vertrouwen op onze jarenlange ervaring als het gaat om een Verstopping,Camera inspectie,Geurhinder,Detectie of Ontkalken.

Met Ontstoppingsdienst Rioteck bent u verzekerd van een goede afloop.