Verstopte buis of afvoer? Ontstoppen riolering en/of ondergrondse buizen?
OpsporEN putten en leidingen met camera-inspectie?
RIOTECK  heeft steeds een snelle oplossing voor uw probleem!

onttopping met hoge druk

Ontstopping met hoge druk

“Ontstoppingsdienst Rioteck weet raad.”

Een van de meest doeltreffende technieken voor het ontstoppen van rioleringen en afvoerbuizen is ontstoppen met hoge druk op basis van water.

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, komt er geen druk op de buizen te staan. Ontstoppingsdienst Rioteck werkt steeds met de juiste hogedrukslang en met aangepaste spuitkop om zo het vuil of verstopping te verwijderen.

Steeds wordt er veel zorg en aandacht gegeven aan netheid.

ontstopping van oude buitenafvoeren

Ontstopping van buitenafvoeren

“Ontstoppingsdienst Rioteck zorgt voor een goede afloop.”

Verstoppingen of problemen met uw afvoer komen vrij vaak voor. Deze zijn meestal de oorzaak van vetten, vochtiche doekjes,kalkafzetting enz...

In de meeste gevallen worden deze met hoge druk/water opgelost. Er wordt via een inspectie putje of een afvoerbuis een gaatje geklokt om langs deze weg het vuil of de verstopping te verwijderen.

Na de behandeling wordt alles netjes geruimd.

ontstopping van sanitair, douche, bad, lavabo of wc

Ontstopping van sanitair, douche, bad, lavabo of wc

“Ontstoppingsdienst Rioteck doet wat het kan."

Het ontstoppen van het sanitair zoals douche, bad, lavabo of wc wordt met de grootste zorg uitgevoerd. Deze wordt in de meeste gevallen door middel van een geleidingsslang tweewegveerinvoer met ronddraaiende beweging ingebracht via de afvoer van het sanitair. Door met dit systeem te werken wordt het wegspatten en spuiten van afvalwater zeer gering.
Bij een hardnekkige verstopping word hoge druk toegepast.
Ook hier na de interventie wordt alles netjes achter gelaten.
De verstopping is meestal te wijten aan: overmatig gebruik van toiletpapier, gebruik van vochtige doekjes, kalkafzetting, achterblijven van haren en zeepresten in de sifon, volle septische put,...

instpectie met camera

Camera inspectie

"Ontstoppingsdienst Rioteck brengt duidelijkheid."

De bedoeling van een inspectie met de camera is om de toestand van uw buizen van afvoer, riool en sanitair te controleren. Wij kunnen tot op een afstand van 61 meter en een indicatie aan te geven tot op de cm.

Dankzij de camera inspectie worden verschillende oorzaken en problemen opgespoord zoals: lekken, breuken, verzakking of ophelling, worteldoorgroei... Hierdoor kunnen wij een perfecte en betrouwbare diagnose maken .

hetstellen van afvoeren, buizen en putjes

Herstellen van afvoeren, buizen en putjes

"Ontstoppingsdienst Rioteck maakt het."

Door ouderdom kunnen uw afvoerbuizen en putjes: verzakken, dichtslibben, doorgroei van wortels, platgedrukt worden door gewicht bovenop, slijtage, slechte afloop, breuken, lekken,...

Deze worden met de beste aandacht en wettelijke normen hersteld om zo een optimale en beste werking te geven.

opsporen geurhinder

Geurhinder opsporen

"Ontstoppingsdienst Rioteck onderzoekt het."

Indien u geurhinder ondervindt, wat niet aangenaam kan zijn, kunnen wij snel het probleem oplossen door gebruik van een rookgenerator.Door middel van een onschadelijke rook die door overdruk wordt ingeblazen in de leidingen kunnen wij de scheuren en schade zichtbaar maken.
Meestal is een kleine barst, een slechte dichting, een verkeerde aansluiting of slijtage de oorzaak.Het probleem van het lek kan op deze manier vakkundig opgespoord worden.

Bekijk onze realisaties

Ontstoppingsdienst Rioteck blijft investeren in de nieuwste technieken en ontwikkelingen om iedere verstopping grondig aan te pakken.

Ontkalken

Ontkalken

Ontkalken